Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΕΤΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ

Την εσωστρέφεια, την απουσία και την αποχή από τη σημαντική εκδήλωση της τελετής βράβευσης διακριθέντων συμπολιτών μας αθλητών και συντελεστών προαγωγής του αθλητισμού σε συλλογικό κι ατομικό επίπεδο, περιόδου 2015 – 16, η οποία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Αυγούστου 2016 στο πλαίσιο των παράλληλων πολυθεματικών δράσεων της 2ης Εμποροπανήγυρης Σκύδρας, επέλεξε η Διοίκηση του Νέου Αετού Σκύδρας.
Όλοι όσοι προσκλήθηκαν, τιμήθηκαν ή συμμετείχαν και βεβαίως οι πολλοί συμπολίτες μας που παρακολούθησαν και εκφράστηκαν θετικά για την εκδήλωση, όπου σημειωτέον έγινε και παρουσίαση αθλητικών επιδείξεων,  προφανέστατα και δεν είχαν την ίδια άποψη και θέση με τη Διοίκηση.

Άραγε, ποια θα ήταν η αντίδραση της Διοίκησης του Νέου Αετού Σκύδρας, εάν ο συγκεκριμένος αθλητικός σύλλογος δεν συμπεριλαμβάνονταν και δεν προσκαλούνταν από το Δήμο μας στην προαναφερόμενη τελετή;
Οι τιμητικές διακρίσεις, που έχει καθιερώσει κι απονέμει ο Δήμος μας,  προς όλους τους συμπολίτες μας που αγαπούν, προσφέρουν κι αναδεικνύουν τον τόπο μας και μας κάνουν να νιώθουμε ικανοποίηση και υπερηφάνεια και οι οποίες επιτυχίες κατορθώνονται με υπομονή κι επιμονή σ΄όλες τις εκφάνσεις της δημόσιας σφαίρας, κι εν προκειμένω στον αθλητισμό, έχουν σκοπό και στόχο την καθολική αναγνώριση, την επιβράβευση, τη συμπαράσταση και τον παραδειγματισμό όλων μας και κυρίως της νεολαίας μας.
Ο αθλητισμός, όπως όλοι γνωρίζουμε, πέρα από την ευεξία, τη διέξοδο από την καθημερινότητα, την άμιλλα, το ευ αγωνίζεσθαι που είναι εξίσου σημαντικά αποτελεί σπουδαίο συντελεστή διαπαιδαγώγησης και κοινωνικοποίησης του ανθρώπου. Κι αυτά θα πρέπει να διαφυλάξουμε και διαφυλάττουμε όλοι μας.   
Ο Δήμος Σκύδρας, παρά τη συνεχιζόμενη κρίση, πασχίζει ανελλιπώς κι αδιακρίτως για την επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας και γενικότερα της κοινωνίας μας, στο μέτρο του εφικτού, πολλά εκ των οποίων απαιτούν φυσικά την ενισχυμένη συνδρομή της πολιτείας, όπως για παράδειγμα στον τομέα του αθλητισμού – πολιτισμού, και τη συναίνεση και τη συνεργασία όλων μας.
Ως Δημοτική Αρχή, όπως ξεκινήσαμε, έτσι συνεχίζουμε και θα πορευόμαστε ενωτικά κι αλληλέγγυα, χωρίς κανενός είδους και προσπάθειες αποκλεισμών, για την πρόοδο και την ευημερία όλων των συνανθρώπων μας. 
Η Δήμαρχος Σκύδρας

Κατερίνα  Ιγνατιάδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων είναι οι εξής:
- Υβριστικά σχόλια αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS
- Ανώνυμες καταγγελίες που δε συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS.
- Το PASPARTOU NEWS δεν αλλοιώνει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν το PASPARTOU NEWS.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του PASPARTOU NEWS